Thermo-FID ES / TG

Vlam ionisatie detector in 19-inch rack uitvoering of tafelbehuizing wordt voor de meest uiteenlopende industriële toepassingen ingezet. De mogelijkheden variëren van R&D, Emissie en Imissie, bewaking van explosieve niveaus en MAC waarden tot afgas analyse voor de chemie en automobiel industrie.

Ook procesoptimalisatie en rendementscontrole is een toepassing waarvoor de Thermo-FID veelvuldig wordt ingezet.

DOCUMENTEN

Thermo-FID PT 84

De Thermo-FID PT 84 is een mobiele detector voor emissie meting Organisch C. volgens TA Luft 17e BImSchV. De FID is voorzien van een geïntegreerde houder voor waterstof en ijkgas. Ook is de FID uitgerust met een temperatuur regelaar voor verwarmde meetgas leiding. De Thermo-FID PT 84 is ontworpen voor meting van gechloreerde koolwaterstoffen.

DOCUMENTEN

Datasheet_Thermo-FID_PT84_SK-Benelux_English.pdf

Thermo-FID FE

De Thermo-FID FE voor wandmontage in IP 54 of IP 65 behuizing is onder andere geschikt voor aanzuiging Atex Zone 1, in optie leverbaar voor opstelling in Atex Zone 1 en 2.

De Thermo-FID Fe is uitgerust met ingebouwde luchtstraalpomp en is ook leverbaar als multipoint unit voor 4 tot 16 meetstromen.

DOCUMENTEN

Datasheet_Thermo-FID_FE_SK-Benelux_English.pdf

Thermo-FID PT 63

De Thermo-FID PT 63 is een mobiele FID voor analyse van koolwaterstoffen op alle niveaus, van ppb tot volume %. De FID is voorzien van een ingebouwde katalysator voor nulgas en branderlucht.

Verschillende uitvoeringen zijn mogelijk met luchtstraalpomp, interne of externe membraanpomp.

De FID is ook met Emissie uitvoering met methaan / niet methaan analyse mogelijk.

DOCUMENTEN

Datasheet_Thermo-FID_PT63_SK-Benelux_English.pdf

Thermo-FID MK

De Thermo-FID MK is bedoeld voor directe montage en is uitgerust met DIN DN80 flens voor emissie meting van stationaire bronnen (EN 12619 en EN-13526).

Een andere veelgebruikte toepassing is als LEL beveiliging op onder andere Catox en RTO units vanwege de snelle reactietijd: T90 kleiner dan 2 seconden.

DOCUMENTEN

Datasheet_Thermo-FID_MK_SK-Benelux_English.pdf

SK-Benelux B.V.

Neem nu contact op!

Adresgegevens & Contact

SK-Benelux B.V.

Parallelweg 35B

4878 AH  Etten-Leur

Nederland

+31 (0) 76 562 1070

mail@sk-benelux.nl

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.